Twitter response:

El CNIAC celebra assemblea extraordinària i arrenca el nou curs

cniac-assembleaextraordinaria

Els dies 4, 5 i 6 d’octubreha tingut lloc l’Assemblea Extraordinària del CNIAC a l’Alberg Xanascat de Barcelona, al Passeig Mare de Déu del Coll número 41-51.

La principal intenció d’aquesta ha estat la preparació del pla de treball del proper curs, així com donar-lo per iniciat.Al llarg dels tres dies, els vocals s’han separat en tres grups de treball diferents: l’acte d’entrega del premi al Reconeixement a la Infància i l’Adolescència i la celebració del 5è aniversari del CNIAC, la redacció del manifest del 20 de novembre, dia internacional dels Drets dels Infants, on s’exposarà el recull d’opinions de la infància i l’adolescència de diferents municipis amb Consell Territorial i l’organització de les futures eleccions del proper 9 de novembre.

Les tres jornades han conclòs amb la presència de la Secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva i Peña, en l’assemblea extraordinària final on s’han recollit els plans de treball de les quatre comissions (Comunicació Interna, Comunicació Externa, Reglament de Règim Intern i Nous Vocals i Difusió) i les propostes dels grups de treball.

Leave a comment