Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Get_Fonts has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/functions/google_fonts.php on line 10

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Tweets has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/twitter.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Flickr has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/flickr.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Latest_Posts has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/latest_posts_w_thumbnails.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Nav has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/nav.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Video has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/video.php on line 5
La FCT reconeix als campions i finalistes juvenils | Diari Win
Twitter response:

La FCT reconeix als campions i finalistes juvenils

El passat dijous 28 de novembre es va fer l’acte de reconeixement de la Federació Catalana de Tennis (FCT) als campions, campiones i finalistes dels Campionats de Catalunya Juvenils de 2019.

La FCT reconeix als campions i finalistes juvenils


L’acte va tenir lloc al Museu de Tennis Català de la FCT (Passeig de la Vall d’Hebron 196. Barcelona). Prèviament, es va realitzar una entrevista/col·loqui, moderada pel periodista d’esports de l’Agència EFE Ginés Muñoz, amb un dels tècnics de referència del tennis professional, Xavier Budó i la jugadora Paula Badosa (TOP 100 del rànquing mundial); una de les grans referències actuals del tennis català.

Amb ells es va parlar de les experiències, vivències i el camí recorregut per arribar a ser tennista professional.

Podeu consultar el quadre d’honor dels campionats de Catalunya juvenils del 2019 en aquest enllaç

Deixa un comentari


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-includes/functions.php on line 5107