Twitter response:

Viu les ‘Vacances en família’ de la Generalitat

vacances-familia2023

L’Agència Catalana de la Joventut (ACJ) ha obert aquesta setmana les preinscripcions del programa social ‘Vacances en família’, que pel pròxim any 2023 ofereix fins a 54.807 places corresponents a 10.565 famílies.

Amb aquestes xifres, la divuitena edició del programa consolida l’oferta de places per a les famílies, les quals podran gaudir d’uns dies de lleure en un total de 31 albergs de Catalunya en caps de setmana i festius.

‘Vacances en família’ té l’objectiu de potenciar el lleure familiar compartit entès com una pràctica educativa, així com d’afavorir alhora la convivència dels membres de la unitat familiar i amb la resta de famílies participants. Poden participar-hi totes les famílies catalanes amb fills i filles menors d’edat (0 a 17 anys), les quals podran gaudir dels preus socials del programa.

La iniciativa té el suport de la Secretaria d’Afers Socials i Famílies del Departament de Drets Socials i es desenvolupa principalment a la Xarxa jove d’albergs de Catalunya (Xanascat) en diferents èpoques de l’any.

Per a l’edició del 2023, manté les dues convocatòries per gaudir dels albergs en els períodes de gener a juny i de juliol fins al desembre.

Leave a comment