Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Get_Fonts has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/functions/google_fonts.php on line 10

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Tweets has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/twitter.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Flickr has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/flickr.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Latest_Posts has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/latest_posts_w_thumbnails.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Nav has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/nav.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CWS_Widget_Video has a deprecated constructor in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-content/themes/happykids/core/widgets/video.php on line 5
Picanyol, dibuixant | Diari Win
Twitter response:

Picanyol, dibuixant

Josep Lluís Martínez Picañol (Moià, 1948) és un dibuixant molt conegut per les seves historietes de còmic. Un dels seus personatges més coneguts és l’Ot el Bruixot, un home amb un barret negre que té poders màgics… “Espero que en puguem aprendre alguna cosa de l’Ot el Bruixot” 1.- Què en podem aprendre de l’Ot […]

Picanyol, dibuixant

Josep Lluís Martínez Picañol (Moià, 1948) és un dibuixant molt conegut per les seves historietes de còmic. Un dels seus personatges més coneguts és l’Ot el Bruixot, un home amb un barret negre que té poders màgics…

“Espero que en puguem aprendre alguna cosa de l’Ot el Bruixot”

1.- Què en podem aprendre de l’Ot el Bruixot?

Aquesta és una pregunta difícil. Espero que se’n pugui aprendre alguna cosa. Almenys t’obliga una mica a fer servir l’enginy i potser a fomentar el sentit de l’humor de la persona. Espero que en puguem aprendre alguna cosa. Ja m’agradaria!

2.- Hi ha alguna cosa que no haguem d’aprendre de l’Ot el Bruixot?

L’Ot el Bruixot és una mica fatxenda. És una mica cregudet i immadur. Jo diria que és un personatge que ha nascut amb poders màgics i tot li ha resultat molt fàcil. Això seria un defecte del personatge.

3.- Què passa quan tens un full i un llapis i no tens idees?

Això és el pitjor de tot. Quan no tens cap idea i has d’omplir un paper.

4.- Quin és el procés de creació d’un còmic com l’Ot el Bruixot?

En el cas de l’Ot el Bruixot el procés de creació és difícil. Depèn molt de l’inspiració. En altres coses, el procés de creació és senzillament posar-se a treballar. Per exemple, en un còmic d’aventures poses uns personatges en una situació i la vas desenvolupant. Si després veus que no queda bé, tornes enrere i vas millorant. Això seria una manera de millorar. Però en el cas de l’Ot el Bruixot, que són idees molt simples, uns gags molt precisos, depens molt de l’inspiració.

El Minitest

Animal: albatros

Viatge: Lourdes (França)

Joc: jocs de deducció, d’observació, musicals, etc.

Esport: Muntanyisme

2 Comentaris

  1. Milú
    No havia sentit mai aquest animal!
    Deixa un comentari 4 març, 2014 at 7:55 pm
  2. Milú
    No havia sentit mai aquest animal!
    Deixa un comentari 4 març, 2014 at 7:55 pm

Deixa un comentari


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/diariwin/public_html/temporada4/wp-includes/functions.php on line 4757